PRODAJETE LI NEKRETNINU?

Znamo da su ljudi nezadovoljni prodajom svojih nekretnina. Katkad iz očaja sklope ugovor s dvije ili više agencija za prodaju nekretnina, vjerujući da će na taj način brže prodati nekretninu. Unatoč  takvim potezima prodavatelja, ipak treba proći i nekoliko godina da bi se nekretnina prodala. Zbog loših tržišnih prilika agencijama ne preostaje drugo do li da počnu snižavati cijenu nekretnine. Budući da agencije nisu ujednačene u svojim kalkulacijama, događa se to da se jedna te ista nekretnina oglašava s različitim cijenama!

POTENCIJALAN KUPAC OSTAJE ZBUNJEN, A ZBUNJEN ČOVJEK NE POSTAJE KUPAC.

Ne znamo je li to Vaš slučaj, ali često nam se prodavači nekretnina žale da su sklopili ugovor s nekom od agencija za trgovanje nekretninama, a unatoč tome nisu ni blizu prodaji, jer im se potencijalni kupci rijetko javljaju.

Neki su od vas zacijelo u prilici prodati nekretninu prijateljima ili rodbini, te time zaobilaze gore opisane muke iščekivanja pravog kupca.  Mi znamo da je to olakotna okolnost za vas, no, s druge strane, to je i vrlo škakljiva stvar. Naime, pregovori i cjenkanja s prijateljima ili rođacima mogu dovesti do velike nelagode. Najčešće se događa da iz emocionalnih razloga prodavatelj popušta i udovoljava zahtjevima takvih kupaca. Ako se želite riješiti emocionalnih nelagodnosti koju bi Vam pružalo pregovaranje i cjenkanje s prijateljima ili rođacima, mi ćemo to odraditi profesionalno umjesto vas.

Također, susreli smo se i s mnogim klijentima koji nam se žale da su puno vremena potrošili na predstavljanje i pokazivanje nekretnina. Mnogobrojni potencijalni kupci nakon obilaska nekretnine  izgovaraju istu rečenicu: “Još ću razmisliti”.

Možda su se neki od vas već susreli s nizom sličnih problema, kao i s neprofesionalnim agentima koji nisu naučili čuti svoje klijente, te im poklanjaju malo pažnje. Mi Vas uvjeravamo da se rješenje svih ovih problema sastoji u adekvatnoj tehničkoj podršci i razumijevanju prodavateljevih potreba.

Vi ste ti koji posjedujete nekretninu za prodaju. Važno je da vas se kao takve i uvažava!

Kakvo je vaše iskustvo?