PLANIRATE KUPOVINU NEKRETNINE?

OBRAĆAMO SE DVJEMA VRSTAMA KUPACA!

S jedne strane onima koji do sada nisu imali iskustvo s agentima i s druge strane onima koji već imaju iskustvo s agentima i njihovo iskustvo je neugodno i bolno.

MOŽDA TO NIJE BIO VAŠ SLUČAJ, no kupovina nekretnine jest velika investicija u životu, predstavlja emotivan čin, te najčešće podrazumijeva dugotrajan proces odlučivanja u kojem nerijetko sudjeluje i Vaš agent. U tom procesu dolazi do stvaranja bliskog odnosa između kupca i agenta, koji se temelji na povjerenju.

Često nam se klijenti povjere, otvore i podijele s nama neugodnosti, loša iskustva s prethodnim agentima koja su često bolna, frustrirajuća, loša.

Tako se, primjerice, jedan naš klijent žalio na to da mu agent nije pružao dovoljno pažnje pri kupovanju nekretnine. Radilo se o tome da je agent kupcu nudio samo nekretnine s “lagera”, zanemarujući stvarne potrebe i želje kupca. Pri obilasku nekretnina agent je bio vidno nepripremljen, a obišli su preko 50 nekretnina, pri čemu je kupac potrošio puno vremena, a da na koncu ništa nije kupio.

Isfrustrirani kupac postavljao si je niz retoričkih pitanja: Kakvo je ovo tržište nekretnina!? Kakvi su ovo agenti!? Zar sve moram sam?! Prošla je godina dana, a nekretninu nije kupio.

Ako ste se našli u sličnim situacijama

Javite nam se