Često razgovaramo s investitorima koji – premda su načelno voljni ulagati u Hrvatskoj, tražeći upravo u Hrvatskoj svoju poslovnu priliku – odustaju od takvog ulaganja kada se susretnu s našom skupom i besmislenom birokracijom/administracijom.

Neki od njih unajme agenta za nekretnine, ali poduzimanje tog koraka u Hrvatskoj ne dovodi do većeg pozitivnog ishoda, budući da agenti uglavnom raspolažu samo onim nekretninama koje su im na “lageru”, a takve nekretnine uglavnom ne zadovoljavaju potrebe kupaca. Stoga na koncu, nažalost, kupac ništa niti ne kupi.

ŠTO JA VIDIM KAO SVRHU OVOG MOG OBRAĆANJA VAMA?

Ako ste upravo vi ti koji vidite poslovnu priliku u Hrvatskoj (ali i šire), no odbijate imati posla s našom besmislenom i frustrirajućom birokracijom/administracijom, molimo vas da ipak ne odustanete od kupnje! Mi smo specijalizirana agencija upravo za preuzimanje rizika vezanog uz našu birokraciju/administraciju. Mi smo ti koji vas razrješavamo nepotrebnog gubitka vremena, stresnih i mučnih situacija! Tu smo da vam olakšamo cijeli proces ulaganja, povodeći se poslovnom filozofijom:

„Dovoljno je da iskažete interes, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo“.

Kontaktirajte nas